نکته دیگر درک دامنه (اندازه و بزرگی) سیگنال (
AER
مطلوب) است. در ارزیابی
ABR
، دامنه مطلوب سیگنال (موج
V
) معمولا 5/0 میکروولت و دامنه
EEG
زمینه فیلتر شده 10 میکروولت است. بنابراین 1600 جاروب برای رسیدن به
SNR
با نسبت
لازم است.
ALR
ثبت شده از یک بیمار بیدار در حد 10
سمعک نامرئیمیکروولت است، در حالیکه
EEG
زمینه که به طور قابل توجهی کمتر، فیلتره میشود زیرا پاسخ در همان منطقه فرکانسی نویز واقع است، حدود 40 میکروولت است. تنها 64 جاروب لازم است تا به
SNR
معادل
برسیم زیرا سیگنال به مراتب، از
ABR
(در مقایسه با نویز) بزرگتر است. معدل گیری کمتری لازم است تا دامنههای بزرگتری از
AER
را به صورت مطمئنی شناسایی کنیم.
جزء Pa از ALMR دو برابر دامنه موج V از ABR را تقریبا داراست. در نتیجه، معمولا نسبت سیگنال به نویز معمولا بزرگتر است و معدل گیری کمتری لازم است تا پاسخ واضح و آسان یابی، به دست آید. 1000 بار تحریک معمولا کافی است و در شرایط اندازه گیری ایده آل، (سطح شدت محرک بالا، فردی با شنوایی نرمال بیدار و آرام) 512 جاروب یا کمتر نیز یک شکل موج مناسب ایجاد میکنند. با تنظیم مناسب مشخصات فیلتر (مثلا با باز کردن نقطه قطع فیلتر، حداقل 1500 هرتز) نرخ تحریک (نه سریعتر از sec / 1/7) جایگذاری الکترود، زمان آنالیز، و تعداد نقاط نمونه گیری، میتوان همزمان از روی شکل موج، اطلاعات مربوط به ABR و Ecochg را استخراج کرد. دامنه مستقیما، مربوط به شدت محرک است و معمولا معدل گیری کمتری برای ایجاد پاسخ در قبال سطوح شدتی بالا در مقابل پایین، لازم است. دامنه به عوامل دیگری نظیر سن و جنس، مرتبط است. ممکن است در نوزادان معدل گیری بیشتری لازم باشد تا به پاسخ مطمئنی دست یابیم زیرا در نوزادان، دامنه نسبت به بالغین، کوچکتر است. از آنجا که در خانمها پاسخ نسبت به آقایان دامنه بزرگتری دارند (حداقل در موج V ، ABR ) معدل گیری کمتری، حداقل به صورت نظری برای رسیدن به پاسخ مقتضی، لازم میشود.
نهایتا، دامنه نویز نیز عامل مهمیاست. کاهش دامنه کلی نویز زمینه در ثبت AER موثرترین روش افزایش SNR است. محدود کردن نویز باعث افزایش کارایی و دقت، ثبت کلینیکی AER میشود این روش موثرتر است از اینکه با تعداد Sweep های بیشتر معدل گیری را افزایش دهیم. یک کلینیسین میتواند به طور موثری، نویز را از منابع متفاوت کاهش دهد. نویز باقیمانده در ثبت AER را میتوان به طرق متفاوتی برآورد کرد.